mei 162015
 

Sessie verslag van 15-5-2015 door slaaf kussentje

15-05-2015 zal vanaf nu in mijn geheugen gegrift staan. Vanaf deze memorabele dag ben ik officieel het bezit van Meesteres Denise.
Ik ben Haar persoonlijke kussentje en slaaf, hét contract is getekend, en ik ben er zo trots op haar te mogen dienen.

Meesteres zag er beeldschoon uit in haar lak kleding en de mooie hoge laklaarzen die ik haar met plezier cadeau heb gedaan.
Ik moest me meteen uitkleden, Haar volgend op mijn knieën de douche, waar ik op mijn rug moest liggen, met mijn hoofd in de douchebak.
Ik kreeg een blinddoek om, want natuurlijk mag het kussentje niet van het uitzicht genieten, wachtend met open mond en een hartslag van minstens 160.
Meesteres Denise ging boven me staan en ik kreeg een Golden Shower die ik zoveel mogelijk moest opdrinken. Dit ging niet gemakkelijk, liggend op mijn rug, maar Meesteres spoorde me aan door te drinken, en dan heb ik geen keus, het was slikken of stikken.
Heerlijk warm rechtstreeks uit de bron, daar word ik zo gelukkig van!

Daarna moest ik me grondig wassen, mijn meegenomen bikini, nylon panty’s en schoenen met hoge hakken aan, want De Meesteres zou mij grondig gaan inspecteren had Ze me verteld.Meesteres Denise sissy cross dress
Nadat ik klaar was moest ik in deze outfit De Meesteres volgen, dat loopt niet makkelijk, en zeker niet op de trap naar beneden. Wiebelend aangekomen bij de rode kamer beval ze me op mijn knieën te gaan zitten.
Tijd voor je eerste les zei Ze, ik ga je trainen in een volwaardige pijpslet, Zij deed een strap-on om die ik moest pijpen, en dát viel niet mee.
Ik had het gevoel dat ik moest overgeven, maar dat mag natuurlijk niet, dus doorzetten en proberen er zoveel mogelijk van te ‘genieten’, de kwijl liep uit mijn mond.
Meesteres Denise deepthroat straponMeesteres was niet tevreden met mijn poging, ik moest op de grond liggen, en Meesteres duwde haar strap-on diep in mijn keel, moest bijna kokhalzen, zo makkelijk is dat nog niet om te doen, maar ik wil Haar absoluut niet teleurstellen.

Ze wil me dusdanig opleiden tot pijpslet zodat ze me kan hoereren en met mij de straat op zou gaan, zodat ik geld voor haar kan opleveren wanneer ik een goede cocksucker zou worden, maar ik ben er nog lang niet, dat vergt nog wel de nodige training zei Ze.
Bij deze gedachte liepen de rillingen mij over het lijf, want Meesteres maakt geen grapjes en is in staat dit werkelijk uit te voeren.
Ik voelde mij steeds kleiner worden en compleet vernederd, wist ook niet goed hoe ik mij moest gedragen, en begon te beven.
Vervolgens moest ik alles uitdoen, behalve mijn halsband en bikinitop, en werd ik geïnstalleerd in de sling, waar Meesteres mijn sletten holletje ging inspecteren met eerst een vinger(in handschoen)ter voorbereiding voor de strap-on. Ze wil mij tot een gedegen pijp- en neuk slet trainen, want dan lever ik misschien wat meer op voor haar op straat.

Vervolgens gingen we naar een andere verdieping, waar ik op de tafel werd ingepakt in een rubberen laken en extra vastgemaakt met riemen, met een dildo in mijn kont.
Ik kon niets meer bewegen, mijn gezicht werd nog extra met folie ingewikkeld zo kon ik ook niets meer zien, in mijn mond werd een gag-dildo geplaatst en ten slotte een hoofdtelefoon op mijn oren, ik werd compleet afgesloten van alles, complete sensory deprivation.

Meesteres neemt zo alles van me af, mijn wereldje wordt heel klein zo, dit is best eng, niets meer kunnen, zien, horen, alleen maar voelen, totaal overgeleverd aan Meesteres Denise.
Voor mijn gevoel duurde dit uren, kon niet helder meer denken, er gebeurde van alles in mijn hoofd, ik kon alleen maar lijdzaam ondergaan. De mondgag werd verwijderd, en kreeg ik haar gedragen slipje in mijn mond, die door folie vastgehouden werd rond mijn hoofd.
Dit was het hoogtepunt van de avond voor mij, ik mocht haar proeven en voelen in mijn mond.

Meesteres ging even relax zitten op haar kussentje, en met de terminator zette ze de aanval in op mijn weerloze pikkie, dit voelde zeker plezierig, en ik kreeg bijna het gevoel dat ik mocht komen, maar dan veranderde Meesteres zo van tactiek en werd het weer pijnlijk en ongemakkelijk, een orgasme zat er niet in, ik word getest en getraind, zoals Zij wil, zal geschieden.

Eenmaal weer helemaal uitgepakt, moest ik mijn chastity device omdoen die ik had meegenomen, en de sleutel inleveren bij Meesteres Denise.


Hoe lang ik blijf opgesloten, minimaal twee weken, na die weken mag ik mij weer melden bij Haar en ik hoop dat Ze me dan zal bevrijden.

Meesteres Denise bepaalt, She rules…

Ik zal er alles aan doen om haar gelukkig te maken,

Uw kussentje aka slaaf rob(bie)

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide