feb 242016
 

Ingestuurd op 24-2-2016 door p

Tijdens onze laatste sessie kreeg ik het verzoek om nog een ervaring te delen. nou bij deze dan het resultaat. Op een vrijdag in februari was ik op de terugweg naar huis na een dag vol afspraken en gesprekken. Mijn hoofd was niet leeg en daar had ik enorme behoefte aan. Vanuit de auto maar even met Meesteres Denise proberen te bellen maar deze was bezig. zij had wel nog mogelijkheden kreeg ik te horen. Later belde ik nog even terug om een afspraak te maken. Meesteres Denise deelde me maar even mede dat ik snel moest komen en zij nog een verassing voor me had. Dus de stoute schoenen aangetrokken en even op de rem getrapt bij DP. Vrolijk zoals altijd werd de deur open gedaan en Meesters Denise maakte de deur open in een werkelijk oogverblindende outfit. In mijn gedachten was dit natuurlijk de verrassing dacht ik. na even bij elkaar te hebben gezeten onder het genot van een drankje en een sigaretje kreeg ik uit het niets een zak over mijn hoofd getrokken en het bevel om mee te komen. Mijn handen achter op de rug vast gemaakt werd ik ontdaan van mijn kleren. gedeeltelijk ging mijn broek open en werden de knopen van mijn blouse opgedaan om vervolgens even mijn tepels onderhanden te nemen. Ik wist dat er nog andere aanwezig waren in de kamer maar kon niemand zien. Aan de stem te horen was het Meesteres Sophie met een andere slaaf of slavin. Ik kreeg een condoom om en werd goed gepijpt. De toon was gezet en de start van het weekend kon niet beter beginnen!

Na bij te zijn gekomen van mijn eerste verassing ging ik me even douchen om vervolgens weer verder te gaan met de sessie. Wachtend op mijn knieën hoorde ik Meesters Denise de trap op komen en de deur ging open. ik mocht het licht uit doen en achter haar aan kruipen. In de kamer mocht ik weer gaan staan en werd ik vervolgens even grondig nagekeken en door de Meesteres betast. goed zij ze, en ze verzocht mij om op het sm bed plaats te nemen. Haar gereedschapskoffer met vele nieuwe speeltjes moest deze avond op mij worden uitgeprobeerd. In een ander verslag hiervoor te lezen werd al geschreven over de speciale tang met rubberen ringetjes. deze ringetjes werden op mijn tepels geplaatst. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zeer opgewonden raak als er met mijn tepels gespeeld wordt. Maar dit gaf zo’n geweldige ervaring dat ik alsmaar geiler begon te worden. Het vervolg kan een ieder wel raden ?

Nu heb ik dit verhaal geschreven nadat ik op de site van meesters Denise ben geweest en vervolgens door geklikt heb naar de site van DP.  Helaas zag ik dat meesters Manouk DP gaat verlaten. Begin van dit jaar heb ik nog een mooi samenspel gehad met Meesters Denise en enkele collega’s van haar, waaronder Manouk. Op deze avond spatten de vonken er werkelijk vanaf. En was het een drukke avond met veel Meesteressen en slaven aanwezig. Details hou ik voor me, maar een ieder die hierbij aanwezig was heeft echt een top dag / avond beleeft.

Wellicht tot een snel weerzien ?!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide